Nattstad

hallå där! har funderat på detta senaste dagarna och idag bestämde jag mig! jag har flyttat över min blogg till nattstad! alla mina inlagg finns nu där istället så jag behöde inte börja om! så nu kan ni fortsätta följa mig där istället genom att klicka här ---->  Nya bloggen eller gå in på nattstad.se/OneChrisLove! hoppas vi ses där!

1199466507

1199466507

nytt!

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hemma igen!

Hejsan, nu är vi hemma igen efter en hel dag i västerås med älsklingen min och hennes mamma! Vart en riktigt trevlig dag med lite påfyllning i garderoben! Vi började dagen med shopping i centrum, var så länge sen jag var där och shoppade så allt man såg var verkligen nytt, annars kan man ju känna att det oftast är typ samma saker!
 
Men efter vi vart i centrum och shoppat så åkte vi till erikslund och började med att käka på max! Provade lyx shaken för första gången och den var riktigt god! Efter vi käkat på åkte vi vidare till djur affären och köpte lite prylar till lilla Rio! När vi var klara i djuraffären så åkte vi och shoppade vidare i erikslund sen avslutade vi dagen på IKEA! bilder på de nya kläderna kommer strax!
 
vart en super trevlig dag! Och äntligen fick jag shoppa, Gud vad jag har längtat, nu längtar jag till nästa vecka då det blir shopping i Stockholm istället!
 
 
 
 
 
 
 
 

Västerås here we come!

Hallå, är vaken, fixad och nästan redo att åka, måste bara svänga förbi hemma hos mig så jag kan sätta på mig andra kläder innan vi rullar mot västerås! 
 

Kocken

Som vanligt så blev det natcho tallrik till kvällen haha, standard! Kvällens film blev "kocken" där Kjell Bergqvist är med såklart! riktigt bra film! 
Säger godnatt nu då!
 
 

Hemma i avesta igen!

Nu är jag tillbaka igen efter en riktigt lyckad visning i Enköping, så tack till er som va där, tack kära farmor för att vi kunde vara hos dig och tack till Therese som gjorde detta möjligt!
 
men som sagt är jag hemma nu och min kära älskling har bakat kladdkaka så nu blir det mer gotta och några bra filmer!
 
sen blir det att lägga sig tidigt för imorgon kring 11 tiden bär det av mot västerås för en dag fylld av shopping! Gud va jag längtar!
 

Förberedning!

Hejsan, nu är vi framme i Enköping och håller på och förbereder inför visningen! Produkterna är framme, filmen är förberedd och fikat är på G!
 

Cash money

Hallå där! Har jobbat klart och fått betalt och grejer nu så det känns jätte bra! 
just nu sitter jag och väntar på att Therese ska komma för vi ska strax åka till Enköping där jag ska ha min aloe vera visning, det ska bli jätte trevligt att träffa personerna som ska komma och presentera produkterna! Ska åka vilken sekund som helst så jag skriver mer sen efter visningen!

Frukost time!

Godmorgon, tog typ 100år innan jag somnade inatt, så sjukt täppt i näsan och hostig..
menmen, nu är vi vakna och ska käka frukost! Sen blir det vell att dra och jobba en liten stund innan man ska tillbaka hem!
 

Sweet dreams

nu är filmen slut och jag är sjukt mätt! Glass snacks cola och öl, riktigt trevligt verkligen! Började tänka på ansökan angående jobbet jag sökte, är så sjukt sugen att få veta vad dem svarar!!! Hoppas ni alla haft en lika trevlig kväll som jag har haft, hörs imorgon! Godnatt
 

Ego 2013

Timpa kom förbi när jag var hos älsklingen min och plockade upp mig, sen åkte vi till donken och käkade lite, efter det åkte vi och köpte lite gott nu till kvällen! Haha gick med hundarna och såg att korskrogen hade sitt egna "badhus"
 
nu ska vi titta på "ego" och för er som inte har sett ego så kan jag säga att ni verkligen har missat något, det är en grymt bra film som handlar om hur snabbt livet kan förändras, man får följa en kille från Stockholm som gillar att gå ut med sina vänner och han är duktig inom musik men han vågar inte riktigt ta steget och visa upp sig inom musik världen, men mer tänker jag inte säga för då blir det inge kul för er som inte sett filmen!
 
 

Gekås Ullared

Jag och Nathalie bestämde oss idag för att åka till Ullared och shoppa lite så snart vi kan, va där 1 gång för något år sedan och det va faktiskt riktigt kul, fanns verkligen allt, vet inte riktigt när det blir men det blir vell såfort jag fått pengar ifrån arbetet i korskrogen kanske! Haha skulle även vara grymt kul att träffa Morgan och Ola-Conny!
 

God morgon!

godmorgon på er! Eftersom att älsklingen min somnade igår under filmen ( som vanligt ) så fick vi se den en gång till i morse till frukosten! Haha den va mycket roligare än jag kom ihåg! Älskar Kjell, fyfan va rolig han är alltså!
 
ikväll åker jag till Tim och så blir det en trevlig hemma kväll! Ska bli riktigt trevligt faktiskt!
 
för er som har lyckats missa "den bästa sommaren" så kan jag verkligen tipsa den filmen riktigt bra och rolig film!
 

Älskling du är mitt liv

Hejsan! Åkte in till stan lite snabbt på lite ärender med Victor, sen åkte vi hem igen! Efter det så badade jag och älskling lilla Rio! Han ser typ ut som en liten råtta när han blir blöt.. Sen kom Alex förbi en stund och sa hej, har inte träffat han på typ 100år så det va kul att få träffa han en stund!
 
nu har vi laddat upp med glass, chips, natcho, ostdipp och guacamole! Så ska vi titta på "den bästa sommaren" med Kjell Bergqvist!
 
Vill bara passa på och säga att jag är världens lyckligaste killen då jag har världens underbaraste flickvän! Du är helt underbar gumman! Du betyder så otroligt mycket för mig! Vad skulle jag vara utan dig?! Älskar dig mest av allt baby!
 

Tacos

Haha lite kul, åt tacos idag igen, har ätit det 3 dagar i rad nu, haha! 
 
Fresten har gjort en liten spännande jobb ansökan till ett jobb, får se om det leder till något!
 

Elgiganten!

Skulle till Elgiganten idag för att försöka få min mobil fixad, låsknappen har slutat fungerat helt nu och det är skit drygt! Så gick jag och min syster lina dit men då var det stängt så det var bara att gå hem igen.. imorgon har dem öppet mellan 12-16 så kanske för göra ett besök där då!
 
nu är jag iallafall hemma hos älsklingen min och vi ligger och chillar lite bara, är fortfarande sjukt och har vart såhär i över en vecka nu.. Börjar bli så sjukt drygt! Står inte ut längre!
 

Godmorgon

igår kväll så gick jag och träffade älsklingen min en snabbis sen gick jag hem och kollade på fast and furiors 6 igen haha, den är så himla bra!
nu ska jag iallafall käka frukost duscha och göra mig i ordning för om nån timme kommer Nathalie och hennes mamma och plockar upp mig så ska vi åka hem till henne!

Café la rose

hallå igen! 
blev lite bil åkande ett tag, sen drog vi ner mot stan och kikade på lite kläder och lite prylar på Elgiganten, sen gick vi till café la rose och tog en kaffe! Sen vela älsklings kompis ha skjuts till festen så vi skjutsade henne och hennes kompis/pojkvän? Nu är vi hemma hos Adrian och chillar lite bara, men det blir vell att röra sig nior stan igen lite senare!
 
 

nyklippt

fresten, glömde säga att jag klippte mig igår, vart riktigt nöjd, vart mycket bättre tycker jag! 
 

 
 
 
här kommer 2 party bilder från tidigare i somras när jag fortfarande hade mina dreads!
 
 
 

dubstep!

hallå, älsklingen håller på och ska fixa sig inför kvällens party som jag inte ska vara med på.. vart grymt party sugen när dubstep musiken åkte på! men var ju inte alls förberedd på det så det blir inge party för min del idag..

istället så ska jag träffa adrian, greja lite med hans bas och bara chilla! blir en chill kväll istället för en galen kväll! vet inte vad vi ska hitta på mer efter det men det visar vell sig!

haha jag trodde klockan var typ 7 så kollade jag på klockan och insåg att klockan var typ 20 i 5, blev en lite snopen faktiskt men så kan det ju gå när man vaknar tidigt! hoppas alla får en riktigt trevlig fredags kväll/natt!

Handlat!

Nu är vi hemma igen efter att ha handlat massa! Träffade mamma, mormor och syrran också! Nu börjar det bli dags för mat snart så det ska tillagas tacos idag igen, haha mums!
 

Godmorgon!

Godmorgon allihopa! 
Älsklingen har vart på något möte så vi ska åka och hämta henne vid plus huset(vårat sk. Shopping centrum) sen ska vi åka och storhandla massa! Sen hem igen och göra sig i ordning, sen kanske vi åker till Säter på lite äventyr, vi får se!

Massa gott som vanligt!

 
Nu sitter vi och tjockar oss igen, som vanligt! Natcho med taco sås och smält ost! Sen blir det glass och kladdkaka och projekt runway!
 
 

Marsvin!


Turkiet!

Fyfan vad jag längtar! 1a oktober åker jag till Turkiet med min farmor, Einar, syster, farbror, farbrors fru Karin och kusinen Oscar! Ska bli riktigt underbart att åka bort från Sverige ett tag! åker hem till Sverige igen den 9e, vill åka nu!
 
 
Nu sitter jag med familjens nykomling och väntar på mat! Blir tacos, finns inge godare mat! Sen efter maten åker jag hem till älsklingen igen!
 

God morgon!

har legat i sängen ett bra tag nu så det börjar vell bli dags att gå upp, käka frukost sen åka ner till stan och fixa lite saker! Sen har jag faktiskt ingen aning om vad som händer idag, vi får helt enkel se! 

Project runway!

Blev att åka och handla lite när älsklingen kom hem! Sen gjorde vi iordning mackor med smör, skinka, ananas bitar och ost och in med det i ugnen, sen sallads dressing på det! Det är så sjukt gott!
nu blir det att kolla lute project runway sen sova!
godnatt!!
 

kläder!

detta blir ett måste!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

nyduschad!

idag blev en riktigt sitta-hemma-och-göra-ingenting dag.. tråkigt men ganska skönt att vara hemma och vila upp sig nu när man är så himla förkyld.. så dagen har typ sett ut såhär: ätit mat, spenderat tid vid datorn, kollat ur mer kläder, duschat och även duschat lilla Rio som blev galen efteråt när jag torkat han, han hoppade omkring i sängen och grävde ner sig under täcket och kröp ut och hoppade lite sen samma sak igen! älsklingen min kommer vell hem om inte allt för länge så då blir den förmodligen film mys!
 
 
 
 

Photo Shop!

wiie, äntligen fixat photo shop! nu ska vi se vad vi kan göra utav det!
 
 
 

 
 
 
 
 

Booring!

 
Kul att bussen bara åkte förbi utan att stanna.. Så det blev Inge jobb idag heller.. Så jag gick hem till älsklingen men eftersom hon och hennes kompis skulle till Borlänge och shoppa så blev jag kvar ensam! Så nu har jag ingen aning om vad jag ska hitta på, få se vad som händer sen då
 

Off to work

Hejsan, sitter och käkar världens godaste frukost!!! Ska snart till korskrogen för att jobba lite, fast mår inte alls bra, men men.. 
 

Godnatt!

Nu ska jag och älsklingen ta och titta på "supersize VS superskinny" sen blir det att sova för imorgon ska jag faktiskt jobba och inte stanna hemma! Till och med lilla Rio har somnat!
godnatt på er!
 

Här kommer dem!

 
 
 
 

Back home again!

vart en hel del bilder, ska plocka ut dem bästa bilderna och fixa till dem lite bara innan jag lägger ut dem! Men vissa bilder vart jag iallafall riktigt nöjd med så det är kul!
 
sittet utanför älsklingen nu och trodde hon var hemma men det var hon ju inte så jag får vell gå hem eller kolla om pappa kan hämta mig!
 
är ivrig och se hur bilderna kommer se ut när jag är klar med dem så ska försöka skynda mig lite!
 

Foto!

Nu ska jag röra mig mot Karlbo för att fota lite med sebastian, bilder kommer självklart upp på bloggen såfort jag kommer hem! Hörs snart! 

shopping!!!

satt och tittade lite på kläder jag vill ha och hittade lite som jag vart väldigt sugen på faktiskt!
 
cheap monday 250kr
 
 
Mouli 599kr
 
 
JACK&JONES 249kr
 
 
Gipsy 1699kr
 
 
FQ1924 1499kr
 
 
red collar project 399kr
 
 
red collar project 1199kr
 
SELECTED HOMME 299kr
 

Aloe Vera Gelly

Trött på dåliga krämer som inte funkar eller som bara fungerar för stunden? Prova isåfall aloe vera gelly!
här har vi ren aloe vera på tub, gellyn ökar cellbildningen och sår läker 3 gånger snabbare, den här krämen är jätte bra efter du har solat, den är bakteriedödande och den är även bra mot exem! Gellyn fungerar på allt som är:
* rött
* blött
* kliar
* svider
* sticks
 
 
om du tycker att denna produkt är intressant så kan du höra av dig till [email protected]
 

Promenad och frukost

Godmorgon!
Kom nyss hem från en liten morgon promenad! Var tvungen att gå till stjärnans och köpa en skagen baguette och en Dr. Pepper! Gud så gott det är! Snackade med Sebastian idag också och jag ska möta upp han sen så ska vi fota lite hade vi tänkt, det blir kul, får se när det blir bara eftersom han precis drog till gymmet!

 
 
 

Good night!

Tror det börjar bli dags att gå och lägga sig, har en lång dags arbete framför mig imorgon! Hoppas det blir nice väder! 
Nu ska jag leta fram en grym film och krypa ner i sängen! Hörs igen imorgon! 
 
Godnatt!

Argi +

ARGI+ är ett kosttillskott som innehåller aminosyran L-arginin, ARGI+ innehåller även nyttiga växtämnen från en rad frukter och bär, som blåbär, hallon, körsbär, björnbär, svarta vinbär, fläderbär, vindruvor och granatäpple. Ett vitaminkomplex ger dig den dagliga dosen av de viktiga vitaminerna C, D, B6, B12 och folat (folsyra).
 
anledningen till att du bör dricka detta är:
•du blir piggare 
•du får ökad prestationsförmåga
•du ökar syresomsättningen
•du får bättre blodgenomströmning 
•du förbättrar återhämtningen 
•sänker högt blodtryck
stärker immunförsvaret 20-30 gånger
•kan hjälpa dig med sömnproblem
 
 
om denna produkt intresserar dig så kan du höra av dig till [email protected]

Drick aloe vera

Den här dunken är något för alla, något som verkligen alla borde dricka!
 
anledningen till att du bör dricka aloe Vera är för att aloe veran:
•renar huden
•håller magen i balans
•verksam på hud och slemhinna
•neutraliserar PH-värdet
•ökar näringsupptaget 
•ger balans mellan goda och onda bakterier
•balanserar tarmfloran
 
så det finns riktigt många fördelar, sen finns det 3 olika dunkar, det som skiljer sig är smaken!
 
Orginal dunken innehåller ca: 97 volymprocent ren aloe vera och resten är ett stabiliserings medel gjort av citrus, papaya och tong som vi har världspatent på.
 
 
 
Aloe berry nectar
heter den andra dunken, den har exakt samma funktion som originalet men innehåller 92 volymprocent aloe vera, de andra procenten är smaksättningen av äpple och tranbär
 
 
Aloe bits n' peaches
heter den sista dunken, den har exakt samma funktion som originalet men innehåller 92 volymprocent aloe vera och resten är en persiko marinad som ger drycken en söt smak av persika
 
 
dessa drycker är otroligt bra att dricka och det gäller människor, hundar, hästar! Alla bör dricka denna otroliga dryck!
 
Är du intresserad och vill veta mer så hör av dig till [email protected]

Aloe Vera

Hejsan, fixade iordning lite pommes och chicky bits, riktigt gott! Så nu ska jag äta lite sen tänkte jag faktiskt berätta om dem best säljande aloe Vera produkterna! Så snart kommer dem en efter en!
 

Café la rose

Kom precis hem från stan, blev fika på café la rose med sebbe och Adrian, riktigt trevligt! 
nu känner jag att jag skulle behöva käka lite mat sen blir det kanske en bra film och bara chilla!
 

Produkt presentation!

Hallå!
har precis haft en produkt presentation för en gammal vän! Var tänkt att jag skulle ha presentationen på café la rose ta en fika men insåg att min plånbok är på rymmen så det blev hemma hos mig istället! 
 
Fick precis reda på att min plånbok var hos adrian så ska hämta den sen blir det fika på på stan med Sebastian (som driver en blogg om träning och hälsa http://www.nattstad.se/nogueira då kika gärna
 

NY DESIGN!

Sådär, nu är jag typ helt klar med designen, gick ganska fort faktiskt och blev riktigt nöjd! Men nu är jag trött och slut och älskling är här så blir nog att ta något att äta sen krypa ner i sängen och titta film och sen sova, är bakistrött och väldigt förkyld!
 
imorgon ska jag träffa en gammal vän över en fika på café la rose och presentera några av produkterna jag jobbar med, det ska bli riktigt trevligt! 
 
Godnatt!

Jobbar lite!

Sitter för tillfället och jobbar lite, går igenom produkterna som jag jobbar med och förbereder lite inför mitt nästa aloe vera party som kommer hållas i enköping, ser verkligen fram emot det och tror det kommer bli riktigt trevligt, pratade med Gunilla nyss och hon tyckte det lät toppen så det blir grymt!
 

Back home!

Hejsan, nu är jag hemma igen efter en 1 riktigt trevlig morgon/dag/kväll/natt! dagen bestod av skumpa och mingel, sedan blev det en hel del utbildning, bad, god mat och vin sedan avslutade vi lördagen med party! riktigt trevligt var det! sen mot natten så slog vi ihop oss med MC-killarna som hade stugorna bredvid där vi höll till! 
 
Men nu är jag hemma igen och ska ta mig en dusch, kanske äta något och försöka få tag på älsklingen min!
 
 

Here we go!

 
 
Påväg mot jurås (stavning) i en fin pontiac! Tummen upp!

Stressa!

 
 
god morgon, äter frukost just nu och väntar på att mina byxor ska blir torra, om en halvtimme åker vi! är sjukt stressad.. måste skynda mig nu!

Godnatt!

 
 
Hejsan! Blev en riktigt trevlig kväll med älskling och Adrian! Var riktigt mysigt vid sjön, sen åkte vi ut på lite äventyr och bara chillade!
 
men nu är vi hemma hos mig och ska käka hamburgare och titta film, måste lägga mig tidigt idag för imorgon måste jag gå upp redan vid kl 8.. Men det blir en spännande dag imorgon med kick off och party!
 
godnatt!
 

Dags att köpa nya bussar kanske?

 


Fuck!

 
 
Kul.. Kommer fram till arbetsplatsen och tänker att jag ska jobba, då visar det sig att Tim är nån helt annan stans och jobbar så då blev det Inge jobb för min del idag..
 
dagen ser ut såhär istället, älskling kommer och hämtar mig, vi åker hem och lagar mat och äter, sen tar vi med Rio och åker och har det mysigt vid sjön istället! Underbart!

Redo för morgondagen!

Hejsan!
mötet på arbetsförmedlingen fick fortare än jag trodde men ändå missade jag bussen.. men det var bra ändå för då han jag köpa lite vin och cider inför morgondagen då jag Tim och Therese ska på lite äventyr! 
 
just nu sitter jag vid busstationen och väntar på bussen så jag kan åka och jobba lite! Tur att det är grymt fint väder!

God Morgon!

Tog ett tag innan man lyckades vakna men det gick till sist!
nu ska jag alldeless strax dra mig mot stan och besöka arbetsförmedlingen sen blir det att åka ut och jobba lite!
måste försöka fixa till bloggen också men det ska jag vell hinna med, nej nu måste jag böra röra mig mot stan

hejdå!
 
 
 
                                  
 

Work Work!

Som ni kanske ser så har jag påbörjat arbetet med min nya design! Ska försöka fixa till det mesta imorgon om jag hinner, jag har en idé som jag tror kan bli riktigt nice! Men så länge så får det se ut som det gör!

Nu blir det film och sova!
Godnatt!

Förlust!

Hej
 
nu är vi hemma igen efter förlusten mot rospiggarna.. Sista heatet kunde vi ha kommit ikapp men så blev det inte! Men men, spännande var det iallafall!
 
 
 
 
Efter matchen så späkte jag och hämtade lite grejor hos Tim, sen åkte jag hem och kollade på nya sängen som var enorm! Sen åkte jag och älskling och lämnade bilen, och nu sitter vi och äter lite! Snart blir det film mys och sova så man orkar gå upp imorgon, för imorgon blir det att jobba, sen arbetsförmedlingen sen mer jobb!
 
 
 
 
 

Speedway


7 minutes left!

Hallå igen!
 
Slutade dagens arbete strax för kl 6, skapligt trött och slut man är! Men dagens lunch räddade resten av arbetet, Gud va gott det var men kebab! Det va riktigt länge sen!
 
Efter dagens arbete så åkte jag till älsklingen min och tog en dusch, nu har jag precis gjort i ordning mig och ska strax iväg på speedway med älskling och Tim! 
 
Skynda skynda!

Good morning!

God morgon!

Har precis klivit upp ur sängen och nu sitter jag och käkar frukost! Snart ska jag ner till stan för lite ärender, sen blir det jobb som gäller!


My day!

Hallå!

Som en start för den nya bloggen så tänkte jag berätta lite om idag!
Alarmet ringde vid 8 tiden imorse, då gick jag och Tim och åt lite frukost och gjorde oss redo inför dagens arbete!

Vi började kl 9 då vi först fick stapla en hel del ved, sen efter det så åkte vi ner till högen med alla träd som ska bli ved och körde träden i en slags ved maskin, efter det körde vi veden till huset där vi jobbar och staplade det, sen gjorde vi om det några gånger fram tills vi slutade vid kl 6!

Efter det blev det att handla lite gott till filmen vi ska se ikväll.
Just nu sitter jag och väntar på att pappa ska komma med bilen så jag kan hälsa på älskling en snabbis och utföra lite ärenden imorgon bitti innan det är dags att jobba!

Ha en riktigt trevlig kväll!


Here we go again!!!

Hejsan!

Bloggade ganska mycket förut men efter ett tag så kände jag att jag inte vela hålla på med bloggandet nå mer så jag la tyvärr ner, men nu är det nya tider och jag känner att jag vill börja dela med mig av mitt liv igen! Jag ser verkligen fram emot detta! Designen kommer ändras såfort jag lyckats skapat en ny!
Hoppas att ni kommer gilla min nya blogg och att ni kommer tycka att den är intressant!

Kram //Chris

 

 


Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0